Business

НОВИНИ

 

 

 
 

Моят Блог

Компютърни технологии и бизнес-иновации
Solution

Към БЛОГА

 
  ЗА МЕН  
 

Feature-1
ИНЖ. СВЕТЛИН ТОДОРОВ

 В личната ми страница аз Ви подавам ръка за приятелство, независимо дали ще поръчате някоя от услугите ми или не.

Роден съм в гр. Варна. До седми клас съм учил в СОУ ""Св.Климент Охридски" - гр. Аксаково. След това кандидатствах в Професионална Техническа гимназия - гр. Варна. Бях приет в специалност "Роботизирани и автоматизирани производствени системи" със засилено изучаване на английски език. Там любимите ми предмети бяха техническо чертане, математика и английски език. Любимите ми учители бяха Тончо Стоянов по математика и Станка Божанова по български език. След първи курс научих от списание "Космос" за организацията "Менса", която измерва коефициента на интелигентност на хората. В списанието бяха публикувани логически задачи и аз много се запалих по тях. Исках да си измеря коефициента на интелигентност, но трябваше да се явя на тест в София. И така, 15-годишен, аз отидох с дядо ми в София и се явих на теста. Получих 140 точки, а в списание "Космос", брой 4-5, 1991г. бе написано следното:
"Имаме една вина. Пред Владислав Уруков (11г.) от София, пред Антония Комсийска (13г.) от с. Карабунар, пред Светлин Тодоров (15г.) от с.Аксаково и още неколцина техни връстници, показали на изпитите най-високия резултат, но останали извън класирането. Ние самите не знаехме, че за да бъдеш член на "Менса", задължително трябва да си навършил 16 години".
След механотехникума бях приет в Технически Университет - гр. Варна, специалност "Автоматика и системи за управление". По предмета "Децентрализирани системи" преподавател ми беше самия доц. Овид Фархи, сегашен ректор на университета. Завърших успешно през 1999г. като инженер-магистър по "Автоматика и системи за управление".

До 2006г. работих като главен предпечатист в "Елекс Холдинг Груп".
От 2006г. до сега съм ръководител на компютърните кабинети в СОУ ""Св.Климент Охридски" - гр. Аксаково и учител по Информатика.

Неженен съм. Владея английски на много добро ниво и немски на ниво А1.

Моите хобита са рисуване с маслени бои, плуване и конна езда.

 

 

 

Feature-1

ЗА МЕН

Добре дошли в личната ми страница...

прочети повече
Feature-2

Proin eratullam acarcuha

Morbi at maurisivamu oesre aimnislesiop sagittise vehic ulavitae lobortis.

Read More
Feature-3

Proin eratullam acarcuha

Morbi at maurisivamu oesre aimnislesiop sagittise vehic ulavitae lobortis.

Read More
Best Business Plan Here
 
     

© Copyright Information Goes Here. All Rights Reserved.